PivotdeurenPivotdeur glass
Terug

Pivotdeur glass

Een glazen pivotdeur is een moderne draaideur die draait rond een verticale as in plaats van traditionele scharnieren. Het unieke ontwerp zorgt voor een vloeiende en moeiteloze beweging, waardoor de deur gemakkelijk kan worden geopend en gesloten. Om vette vingers op het glas te vermijden, raden wij aan om best een handgreep plaatsen. Het gebruik van glas in de deur zorgt voor een ruimtelijk gevoel en laat natuurlijk licht door, waardoor de ruimte helder en open blijft.

Naast een passende handgreep kan er nog ander beslag geplaatst worden op de pivotdeur zoals o.a. sloten of elektrische sloten.

Glazen pivotdeuren zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas, dat bestand is tegen schokken en stoten. Dit glas is speciaal behandeld om te voorkomen dat het in scherpe stukken breekt, mocht er toch een glasbreuk optreden. Afhankelijk van de breedte van het deurblad kan de as van de pivotdeur worden verplaatst of een plint worden voorzien onderaan het deurblad.

Het glas kan naar wens afgewerkt d.m.v bijvoorbeeld folies om meer privacy te creëren of te benadrukken dat er een volglazen deur is om onvoorziene botsingen te voorkomen.