SysteemwandenTecnoWood II
Terug

TecnoWood II

Akoestisch, ecologisch & transparant: de 3 kernwoorden die de dubbele systeemwand TecnoWood samenvatten. De bamboe profielen van de TecnoWood II creëren een warme & unieke sfeer in uw kantoorinterieur.

TecnoWood II, de dubbel beglaasde glaswand, combineert strakke lijnen en minimalistische houten profielsecties met hoge akoestische performantie. De wand wordt idealiter gecombineerd met de TecnoLine, onze volle systeemwand of met lichte binnenwanden (Gyproc, ytong, …).

Dankzij de wanddiktes die overeenkomen en hun soortgelijke akoestische waarden, vormen deze wanden de perfecte aanvulling op elkaar. Het systeem wordt gekenmerkt door een doorlopend onder- & bovenprofiel en wordt standaard uitgevoerd in bamboe, maar is ook uitvoerbaar in verschillende houtsoorten, waaronder, eik, meranti, rubberwood, … Deze volle side-pressed bamboe-profielen staan garant voor een verhoogde akoestiek en laten zich zelfs naturel (onbehandeld) toepassen.

De glaspanelen worden in het profiel afgerubberd. Het deurframe is geschikt voor zowel volle, glazen als kaderdeuren met enkel of dubbel glas.