Totaalinrichting

Systeemwanden

Systeemwanden onderscheiden zich door hun economisch, functioneel, praktisch en esthetisch karakter. Zo kunnen ze gemakkelijk verplaatst worden, zonder kwaliteitsverlies.

Elk type wand heeft een eigen uitstraling met zijn specifieke voordelen en duurzame kenmerken, hiermee kan u aan de slag en volledig zelf uw eigen creatie samenstellen.

Specials

Als multidisciplinair afwerkingsbedrijf bieden wij graag extra producten aan die uw design kunnen aanvullen. Hieronder vindt u enkele producten waar wij als vaste verdeler en specialist u graag bijstaan met advies.

Daarenboven wil TecnoSpace steeds mee denken naar nieuwe oplossingen en nieuwe producten zoals: TecnoCabin, TecnoScript, TecnoGreen, GreenPanel, Blinds, enz...

Gipskartonwerken

Sinds de overname van firma Debaere heeft TecnoSpace inmiddels alle know-how met betrekking tot g​ipskartonwerken​ in huis. Als Gyproc ProTeam zijn wij gespecialiseerd in moderne afbouwsystemen met gipsplaten voor alle gipsafwerkingen.

Plafonds

Voor de afwerking van een verlaagd plafond kan men kiezen uit heel wat materialen. De keuze is afhankelijk van de functie van de ruimte, het gewenste effect,... Op die manier past het plafond perfect in het interieur. 

Een greep uit ons aanbod: gipskarton plafonds, spanplafonds,  bandraster-plafonds, vlakke-inleg plafonds, verdekte plafonds, strekmetalen of een metalen cassetteplafond, lamellen-plafond, akoestische plafondeilanden, ... 

Schilderwerken

In het kader van onze totaalprojecten verzorgen we tevens de schilderwerken.
TecnoSpace werkt uitsluitend met hoogwaardige verfmerken (Herbol, Sima en Trimetal).

We raden uit kwaliteitsovertuiging ten zeerste aan om het pakket gipskarton- en schilderwerken samen te houden.​ ​Ook voor behangwerken ​kan u bij ons terecht.

Vloerafwerking

TecnoSpace heeft in totaalprojecten een (zeer) jarenlange ervaring in het plaatsen van vloerbekleding. We bieden de grootste projecttapijtmerken aan zoals Desso, Interface, Modulyss en Milliken, ...

We plaatsen eveneens vinyl- (Objectflor, Bolon), giet-, parket-, linoleum-, laminaat- en tegelvloeren.

Maatwerk

Middels jarenlange samenwerkingen met gereputeerde schrijnwerkbedrijven bieden wij onze klanten graag maatwerkoplossingen.

Of het nu om een eenvoudige balie, een kitchenette, een superuitgerustte bedrijfskantine of een mailroom gaat, steeds adviseren wij ten gronde naar materiaal en uitvoering. Ontwerp, tekenwerk en begeleiding nemen we er uiteraard ook graag bij.

Akoestische oplossingen

TecnoSpace kan u ook begeleiden om de akoestiek binnen de ruimte te verbeteren. Bij aanwezigheid van vele harde oppervlaktes in een ruimte ontstaan er storende geluidreflecties. Het geluid weerkaatst op beton, glas, muren, harde vloeren, enz ... Hierdoor ervaart men een echo die storend zal werken.

Bij aanwezigheid van deze storende geluidsreflecties is het aangeraden om geluidsabsorberende materialen te plaatsen. Dankzij het zeer uitgebreid gamma van akoestische producten kunnen wij dit oa. verwerken in de vloeren, plafonds, wanden of als losse interieurelementen.

TecnoSpace is ambassadeur van het merk BuzziSpace®.