Silversquare @Befimmo Triomphe
Terug

Silversquare @Befimmo Triomphe

Silversquare Triomphe is een coworking locatie ontworpen door Lionel Jadot, de beroemde Belgische interieurarchitect. Hij veranderde Triomphe in een plek waar materialen, texturen en kleuren onze geest triggeren, waardoor men meer out-of-the-box gaat denken. Zijn inspiratie in dit alles: de gastenkamer, de prettige ruimte waar familie en vrienden zich goed zouden voelen, met meubels die vaak alleen daar goed passen.

Door geen enkele van de TecnoWood®-wanden noch de vloerbekleding met elkaar uit te lijnen probeert hij de grenzen van de privé-ruimtes te laten vervagen volgens zijn visie van de ‘flou artistique’. De TecnoWood® systeemwanden versterken daarnaast met hun bamboe profielen mee de ‘back to nature’ look.

Het bekende atrium van dit gebouw werd meegenomen in dit coworking concept door hierin ‘boxen’ als vergaderruimtes te plaatsen, omrand door moestuin- en bloemzones. Het resultaat van het geheel is een doelgerichte stijlbreuk, om een boost te geven aan de gezelligheid, aan uitwisseling en aan het dynamisme tussen de leden.

Klant:Silversquare @Befimmo
Architect:Lionel Jadot
Locatie:Brussel