Silversquare Bailli
Terug

Silversquare Bailli

Silversquare, één van de pioniers van coworking in België biedt samenwerkingsruimtes aan die de ontwikkeling van ondernemers moeten bevorderen.

Deze coworking plek met privé- en gemeenschappelijke ruimtes, vergaderzalen, lounges, bar is een plek waar u samen met andere partners/ bedrijven kan werken en inspiratie opdoen in een uniek kader. TecnoSpace bouwde reeds mee aan andere Silversquare kantoren zoals: Silversquare Stéphanie, Silversquare Triomphe en Silversquare Luxemburg, allen met hun eigen unieke interieurarchitectuur. Silversquare werkt steeds samen met kunstenaars en ontwerpers om een extra ziel te geven aan de werkruimtes. Waar bij SQ Triomphe beroep werd gedaan op Lionel Jadot werd bij Silversquare Bailli een beroep gedaan op Krjst Studio.

Krjst Studio werd opgericht door de twee jonge kunstenaressen Justine de Moriamé en Erika Schillebeeckx. Ze staan vooral bekend om hun heel eigentijdse wandtapijten. Heel de coworking ruimte is ontworpen om de verbeelding te stimuleren. Van de wandbekleding tot de voeten van de tafels, niets is gestandaardiseerd. Op elk verdiep staat een print met een bepaalde kleur centraal dat terugkomt in de vloertapijten, meubels, wandbekledingen en andere interieurelementen (denk hierbij aan de schommelstoelen of paravents).

De privé- en vergaderruimten worden door TecnoPure glazen systeemwanden gecreëerd. De zwarte slanke U-profielen sluiten naadloos aan bij heel de totaalbeleving en zorgen voor de nodige transparantie tussen de kantoren. Voor de deuren werd er gekozen voor kaderdeuren / kaderschuifdeuren. Door deze van elektrische sloten te voorzien kon elke ruimte naar wens worden beheerd.

Op het gelijkvloers rond de prachtige binnentuin verzorgde TecnoSpace het glas in de bestaande cabines. Geen rechte TecnoPure wanden maar schuine, passend bij de rest van het geheel.

Klant:Silversquare Bailli
Architect:Krjst Studio
Locatie:Brussel