Sequana Medical
Terug

Sequana Medical

Bij dit project hebben we gebruikgemaakt van onze eigen TecnoPure, Tecno+ en TecnoBloc systeemwanden. Deze wanden dragen bij aan een strak en verfijnd resultaat. De Tecno+ wand is voorzien van akoestisch enkel glas, terwijl de grote vergaderzaal is uitgerust met de dubbele akoestische TecnoBloc wand.

Voor de interieurinrichting is gekozen voor een combinatie van zwart en wit. Deze essentiële kleuren vullen elkaar perfect aan. Het stoere karakter van de zwarte profielen in combinatie met de luchtigheid van de witte gyprocwanden zorgt voor een unieke en contrasterende uitstraling. De ruimte oogt hierdoor stoer en ruimtelijk.

Een uitdaging bij dit project was het combineren van verschillende systeemwanden en glastypes. We hebben gewerkt met drie verschillende soorten glas: grijs rookglas, 88.2mm, 55.2mm en 33.1/332A. Het grijs rookglas geeft een mysterieuze en luxueuze uitstraling. Daarnaast hebben we een opvallende systeemwand geplaatst in combinatie met vijf verschillende soorten figuurglas, variërend van chinchilla tot kathedraalglas. Deze glazen wand scheidt de traphal van de kantoorruimte, waarbij elegantie en privacy van groot belang waren.

Klant:Sequana Medical
Architect:Buroproject
Locatie:Gent