RH Berchem
Terug

RH Berchem

Het nieuwe kantoor van Robert Half in Berchem is ontworpen met als doel een inspirerende werkomgeving te creëren die zowel de productiviteit als het welzijn van de medewerkers bevordert. Het ontwerp is gebaseerd op de principes van flexibiliteit, openheid en samenwerking. De ruimte is doordacht ingedeeld met verschillende zones die zijn afgestemd op de diverse behoeften van de werknemers, variërend van stille werkplekken tot gemeenschappelijke ontmoetingsruimtes.

Door het toepassen van afgeronde gyprocwanden verdwijnt de centrale kern mooi in het geheel. De afgeronde gyprocwanden zorgen op de juiste plek voor de nodige privacy maar storen niet in hun aanwezigheid door de afronding van de wand.

Het welzijn van de werknemers staat centraal in dit nieuwe kantoor. Er is gezorgd voor een variatie aan werkplekken, comfortabele zitgelegenheden en ruimtes voor ontspanning en pauzes. Dankzij de overvloed aan natuurlijk licht, dat door de glazen systeemwanden tot in het binnenste van het kantoor doorstroomt, en de aanwezigheid van groene elementen, wordt er een gezonde werkomgeving gecreëerd.

Er is gebruik gemaakt van verschillende vloeren, zoals tapijt en vinyl, en kleuren om een dynamische en levendige sfeer te bevorderen, die de creativiteit en productiviteit stimuleert. Bovendien zijn er akoestische wanden (TecnoGlass II) geïnstalleerd, samen met akoestische panelen (TecnoGreen II), om een optimale geluidsomgeving te creëren en een rustige werkomgeving te bevorderen.

Klant:Robert Half Berchem
Architect:Captif
Locatie:Berchem