B / S / H
Terug

B / S / H

B/S/H verhuisde in 2020 naar hun gloednieuwe kantoren op de site van Tour & Taxis. De kantoren, verspreid over drie verdiepingen, zijn opgetrokken onder de honderdjarige gewelven van het bekende goederenstation Gare Maritime.

CAPTIF Office Architects vond voor de inrichting hun inspiratie in de geschiedenis van het gebouw. Zo insinueerde ze in de vloerbekleding (Tapijt & PVC van Interface / Modulyss / Objectflor / Milliken) een “spoor” dat de werknemers en bezoekers moest leiden naar hun specifieke werkzone. Het maatwerk in combinatie met de TecnoPure systeemwanden, Gyprocwerken, kleurrijke tegelpatronen en de BuzziSkin Printed Jungle behang zorgen dat het kantoor word ingedeeld in verschillende zones, waaronder: silentrooms, meetingrooms, co- workspaces en de cafetaria’s.

In deze indrukwekkende, grote, open ruimte (30m breed en 55m lang en 7m hoge plafonds) was er toch ook een noodzaak naar intimiteit. De intieme ruimtes werden in één volume ondergebracht, waarvan de vormgeving verwijst naar een een met containers volgeladen goederentrein. De zwarte TecnoPure systeemwanden met zwarte volle deuren brengen dit idee mee tot uiting.

TecnoSpace coördineerde: de Gyproc-, tegel-, vloer-, maat-, schilderwerken en natuurlijk ook onze core business: de systeemwanden.

 

Als kers op de taart werd B/S/H geselecteerd door Archello.com als “Best projects of 2020”!
Lees hier meer

 

Foto’s: Ellis Humblé

Klant:B / S / H
Architect:CAPTIF Office Architects
Locatie:Brussel