Brandwerende systeemwandenTecnoFlame Alu
Terug

TecnoFlame Alu

De TecnoFlame Alu is een brandwerende glaswand, zonder compromissen op het vlak van esthetiek.

De wand wordt uitgevoerd met een glas-aan-glasoplossing zonder tussenstijlen, met een fijn aluminium randprofieltje waarvan de aanzichtbreedte amper 30mm bedraagt. Door deze minimale hoogte sluit hij naadloos aan bij onze andere niet Rf-systeemwanden waardoor hij naadloos kan worden ingeïntegreerd in het geheel ontwerp.

Voor de beglazing kan men kiezen uit verschillende RF beglazingen EI30/EI60/… ifv de gevraagde norm. Het brandwerend glas is voorzien van een brandwerende tussenlaag, deze zal in geval van brand spontaan opzwellen en een vuurvast en ondoorzichtig schuim vormen. Tussen de glasplaten wordt een gelijkliggende brandwerende kitvoeg voorzien. Indien de beglazing wordt blootgesteld aan direct UV-licht, zal deze voorzien worden van een UV-film.

Er worden 3 types afgebakend van de brandveilige zones en evacuatieroutes. Voor de wanden kunt u kiezen tussen EI30, EI60 en EI120. Voor de deuren heeft u de keuze tussen EI30 en EI60.

Een ideale combinatie van de slanke profielen van de TecnoFlame Alu wand is met de Lunax deurelementen. Lunax is een frameless deursysteem waarbij uitgegaan wordt van een doorslaande deurvleugel in glas zonder deurkader.

Heeft u een vraag over een van onze producten of diensten?
Aarzel niet om ons te contacteren, wij bieden u graag een antwoord!