Claeys & Engels
Terug

Claeys & Engels

Advocatenkantoor Claeys & Engels vertrouwde voor hun Antwerpse vestiging op de samenwerking tussen Colliers International (het ontwerp) en TecnoSpace (de realisatie).

Het concept is zo uitgetekend dat het cliënteel niet in de kantoorruimte hoeft te komen. Ze worden verwelkomd aan een ruim en luchtig onthaal waar een strakke, witte balie met houten accenten hun ontvangt. Klanten kunnen van hieruit begeleid worden naar de aanpalende vergaderzalen, bestaande uit zwarte TecnoPure wanden. De twee vergaderzalen kunnen voor grotere meetings samengevoegd worden door middel van een mobiele wand. Het gebruik van hout is terug te vinden in het totale project en zorgt voor een warme en gezellige, huiselijke toets. Zo vinden we dit niet enkel terug in de afwerking van de balie, de bibliotheek en de deuren maar ook in de afscheidingen. Verspreid over het plateau vinden we houten lamellenwanden van verschillende afmetingen die een speels, ritmisch beeld geven aan het geheel.

Naast het maatwerk verzorgde TecnoSpace ook de vernieuwing van het tapijt, de vinyl en de opfrissing van het systeemplafond.

Klant:Colliers International Belgium nv/sa
Architect:Colliers Design & Build
Locatie:Antwerpen