Terug

Unieke kantoorinrichting dankzij systeemwanden met karakter

Wanden bakenen niet af, maar bieden net tal van mogelijkheden. Het is de overtuiging van het Wilrijkse bedrijf TecnoSpace, dat sinds 1999 al verschillende kantoren van een unieke binneninrichting wist te voorzien. Systeemwanden met karakter zijn daartoe de sleutel: zo biedt het bedrijf sinds kort ook profielen uit bamboe aan, die garant staan voor een warme en stijlvolle uitstraling.

Volgens CEO Alexandre Stoop streeft TecnoSpace ernaar de snelste op de markt te zijn, maar dat niet alleen: “We staan gekend om onze snelle service, maar ook om de kwaliteit van onze producten. Dat gaat samen met een voortdurende zoektocht naar vernieuwende en groenere oplossingen, om onze klanten een sterk totaalpakket te kunnen aanbieden. Zo kunnen bedrijven vandaag bij ons terecht voor de volledige binnenafwerking van hun kantoren, van Gyproc-plafonds tot systeemwanden.”

Tecnowood

Wie zoekt, die vindt: onlangs voegde TecnoSpace een duurzaam, houten profielsysteem toe aan haar gamma. Stoop: “TecnoWood is een van onze recente ontwikkelingen en kadert mooi in die zoektocht naar kwalitatieve en duurzame oplossingen. Het gaat om slanke bamboeprofielen die een stijlvolle afwerking

De Chat Boards van TecnoSpace zijn een trendy en compactere versie van het traditionele whiteboard.

vormen voor modulaire glaswanden: ze zorgen voor een warme, karaktervolle toets in het interieur. De glaspanelen worden in het profiel afgerubberd en het deurframe is geschikt voor zowel volle als glazen kamerhoge deuren. Bovendien verhogen de bamboe- profielen de akoestiek in de ruimte en laten ze zich zelfs onbehandeld toepassen.”

Chat Boards

Ook opvallend in het aanbod van TecnoSpace: de gepatenteerde Chat Boards. “Onze Chat Boards zijn een moderne variant op het klassieke whiteboard. Ze zijn te verkrijgen in wit magnetisch glas, maar net zo goed in verschillende trendy kleuren. We be- vestigen ze strak en compact tegen de wand, zodat ze in ieder bedrijf dé tool vormen voor visuele com- municatie, brainstorming of mindmapping”, legt Stoop uit.

Bron: Bouwen aan Vlaanderen